BESTÄLL NÅGOT UNIKT

Här har ni som kund möjligheten att ha ett finger med i spelet där ni kanske redan har bestämt ett helt motiv eller kanske vissa särskilda detaljer som ni vill ha med i ett verk vid en specialbeställning. Genom specialbeställningar gör jag allt ifrån enkla tatueringsskisser, illustrationer till stora målningar i olika storlekar där vi låter fantasin flöda till fullo.

Till skillnad från mina andra verk, som ligger uppe i galleriet här på hemsidan där jag säljer kopior i limiterad upplaga av Hahnemühle-papper, så gör jag specialbeställningar med olika slags material i bra kvalitet där ni behåller själva originalet och jag tar en kopia som jag behåller för mig själv. Genom en sådan beställning får ni ett verk som blir ensam i sitt slag och med en konst som tilltalar. Kanske vill ni ha något unikt som pryder ert hem? Ni kanske har funderat på en tatuering men behöver någon att bolla fram idéer med till en färdig skiss? Alltid roligt att ge något unikt till någon speciell som exempelvis en slags bröllopsgåva, födelsedagspresent eller vid andra speciella tillfällen.

Så vad väntar ni på? Det är bara din fantasi som kan stoppa dig!(Bild t. h.) senaste specialbeställningen - en unik bröllopsgåva

Bli ensam i sitt slag