LITE KORT OM MIG

Mitt namn är Mimi Lindborg, 24 år och driver företaget BYMIMILINDBORG som startades under våren 2014. Här kommer jag visa er min typ av konst där allt är till försäljning. Allt är tryckt på Hahnemühle-papper i typen German Etching som är i allra bästa kvalitet av sitt slag och som har en lång arkivbeständighet. Ni har också möjligheten till egna specialbeställningar där ni som kund bestämmer motiv eller önskemål till en illustration eller tavla som exempelvis kan vara en gåva, tatueringsskiss eller som ni själva vill ha på väggen där hemma och som dessutom blir ensam i sitt slag.

Själva företagsnamnet skapades genom att jag använder mig av mitt fullständiga namn, både för att göra det mer personligt men också för att det ska bli lättare att förstå att det endast är mina verk som visas på hemsidan och ingen annans.

Jag är uppväxt och bosatt i nordöstra Skåne, där mitt konstintresse började redan i tidig ålder. Med mycket estetiskt, hantverksmässiga anlag såsom konstnärer, skräddare, uppfinnare (inom maskineri), sångerska på Stockholms Opera, författare och inom smide så är det inte så konstigt att jag idag står med en treårig kläddesignutbildning, en examen ifrån Beckmans Kvällsskola Mode och ett dagligt utvecklande konstintresse. Har alltid velat hålla på med konst och mitt mål är att kunna ha detta som mitt levebröd samt att, i framtiden kunna få olika uppdrag och samarbeten med olika företag.

Mimi Lindborg